Program FALT
Luni 9:00-13:00
Marţi 9:00-13:00 şi 16:00-19:00
Miercuri 9:00-13:00
Joi 9:00-13:00 şi 16:00-19:00
Vineri 9:00-12:00
Consultatii juridice
Consultatii tehnice
Marţi si Joi 17:00-19:00

» IMPORTANT
» Revista SEMNAL
» Comunicate de presa
» 2%
» Activitati
» Raport de activitate

 

  •  
  • Strada Braşov, nr. 8
    Cod 300194, Timişoara

    Telefon / fax 0256-201237 

    E-mail : falt@falt.ro

 

FALT este membru in:

 

AMET

 

Liga Habitat

 

ANBCC

 

   

Sintetizam unele dintre rezultatele actiunilor Federatiei Asociatiilor de Locatari Timisoara, întreprinse, de cele mai multe ori, cu efort si îndârjire, în sprijinul membrilor sai - asociatiile de proprietari din Timisoara

» click aici pentru mai multe detalii

  •  
  • Biroul de Consiliere pentru Cetăţeni (BCC) este un serviciu de interes public care răspunde nevoii de informare şi consiliere a cetăţenilor......

In atentia asociatiilor de locatari/proprietari
La rugămintea domnului primar, Nicolae Robu va supunem atenției următoarele:
Având în vedere că, pentru stabilirea strategiilor și politicilor de dezvoltare și administrare curentă a orașului nostru, ne-ar fi extrem de util să cunoaștem populația reală a orașului și numărul real de mașini deținute de cei ce trăiască efectiv în el, vă rugăm ca pană la data de 04 iunie 2018 să ne transmiteți următoarea situație privind Asociația pe care o conduceți sau administrați.”

Vă rugăm să folosiți strict tabelul atașat pentru a putea centraliza datele. Tabelul completat poate fi depus pe hârtie la sediul FALT în programul cu publicul sau trimis pe e-mail la adresa falt@falt.ro.
Cu mulțumiri Olariu Petru

 

Tabel asociatie de proprietari.jpg

Federația Asociațiilor de Locatari Timișoara roagă membrii săi și personale interesate să se alăturea demersului de respingere a proiectului de lege prin care se dorește înlocuirea Legii nr. 230/2007, proiect care se află la Camera Deputațiilor cu numărul PL-X NR. 472/2017 și care poate fi citit la următorul link http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect?cam=2&idp=16653. Din lege am extras câteva articole semnificative la care am arătat si consecințele, acestea pot fi citite mai jos, faptul că am extras câteva articole nu însemnă că restul nu pot produce consecințe la fel de grave.
Scrisorile completate pot fi aduse la sediul FALT, str. Brașov, nr. 8 zilnic de la ora 9-13 și marți și joi și de la 16-18, de asemenea pot fi trimise scanate pe adresa falt@falt.ro pentru a fi trimise de noi direct la Camera Deputațiilor, într-un mod organizat.

Scrisoare asociatii de prop.doc

Proiecte

„SERVICII DE CALITATE CU UN SISTEM IT PERFORMANT”

Federatia Asociatiilor de Locatari Timisoara deruleaza a derulat în perioada iunie - octombire 2014, proiectul cu titlul „SERVICII DE CALITATE CU UN SISTEM IT PERFORMANT” co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, POS CCE 2007-2013 - Axa prioritara III „Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor pentru sectoarele privat si public” - Domeniu  Major de Interventie 1 „Sustinerea utilizarii tehnologiei informatiei si comunicatiilor” - Operatiunea: 1 „Sprijinirea accesului la Internet si la serviciile conexe”.

__________________________________________

 

GATA - “GUVERNARE, ANTICORUPŢIE, TRANSPARENŢĂ, ATITUDINE”
Proiect finanţat de Uniunea Europeană prin programul Facilitatea de Tranziţie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societăţii civile în lupta împotriva corupţiei

VOCEA TA CONTEAZĂ
Proiect finanţat de Uniunea Europeană prin programul PHARE 2006


BIROUL DE CONSILIERE PENTRU CETĂŢENI TIMIŞOARA – UN SERVICIU PUBLIC ÎN INTERESUL COMUNITĂŢII”
Proiect finanţat de Uniunea Europeană prin programul PHARE 2006    


Viitorul Oraşului Cere Etică şi Acţiune - VOCEA
Proiect  finanţat de Uniunea Europeană – Programul PHARE 2005


Biroul de Consiliere pentru Cetăţeni Timişoara - BCC Timişoara
Proiect finanţat de Uniunea Europeană


VOCI -  Viitorul Oraşului Cere Implicare
Proiect finanţat de Uniunea Europeană


VOCEA - Viitorul Oraşului Cere Etică şi Acţiune
Proiect finanţat de World Learning for International Developement

UNIUNEA EUROPEANA

Program finanţat prin Phare

Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.

Pentru informaţii despre celelalte programe finanţate de Uniunea Europeană în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind aderarea României la Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene în România.
Pentru informaţii şi eventuale reclamaţii referitoare la proiectul PHARE: sesizari.phare.proiecte@cfcu.ro

 

   Copyright 2014 Federatia Asociatiilor de Locatari Timisoara FALT Total: 2466455 afisari Web Design Timisoara by DOW MEDIA